Főoldal

Nyugalomra, csodálatos természeti környezetre, néhány napnyi feltöltődésre, pihenésre vágysz? Kiszakadva a mókuskerékből lecsillapítanád szélsebesen pörgő gondolataidat? Akkor Pilismaróton a helyed! A Partifecske és kis kempingje az a hely, amelyre szükséged van! Itt lerúghatod a cipődet, lazán öltözve megszabadulhatsz hétköznapi gondjaidtól. Biztos te is tapasztaltad már, milyen az, amikor az utolsó porcikádból is távozik a zsigerig ható stressz. Ellazulunk, gondolataink kisimulnak és szépnek látjuk a világot. Harmóniába kerülünk a természettel és önmagunkkal is. Hogyha szeretnéd (újra) átélni ezt, látogass el hozzánk!

 

Ebbe a romantikus kis szegletbe mindenki első látásra beleszeret, ami nem is csoda. Hazánk egyik turisztikai látványossága a Dunakanyar, egyik kiemelkedő természeti gyöngyszeme pedig a Pilis és a Börzsöny ölelésében található Pilismarót. Erdei és vizes túrák paradicsomi kiindulópontja, a Duna ezüstpartja. Érkezhetsz hozzánk négykeréken, evezve vagy kétkeréken, könnyen idetalálsz, és Magyarország legszebb kirándulóhely közül válogathatsz, ha éppen ahhoz van kedved.

 

Kiknek ajánljuk?

 

Mindenkinek, aki egyedül, párban, családdal, kutyával, gyerekekkel vagy barátokkal szeretne eltölteni néhány napot egy nyugodt, romantikus kis helyen, sátorban összebújva vagy lakókocsiban (lakóautóban) komfortosabban. Azoknak, akik szeretnének elbújni a világ szeme elől, mégis kapcsolatban maradni a kultúrával, civilizációval, a természet lágy ölén. Különösen ajánljuk országjáróknak, turistáknak, túrázóknak, felfedezőknek, a városi léttől megcsömörlötteknek.